Když jeden jednou
Anotace: Jednou každý z nás potká někoho, komu bezmezně věří. A ten jeden ho jednou dokáže utvrdit v tom, že to byla celé lež. Každý můžeme někoho takového znát. A lhát donekonečna nikdy nejde.
Jednou mi jeden zazpíval,
o tom jak jeden jednou
šťastně žil.
Dvakrát mi jeden zazlíval,
když jeden jednu noc
rád snil.
Třikrát mi jeden říkával,
že jeden s jednou se
vždycky loučí.
Šestkrát mi jeden lhal,
a ten jeden jednou
špatně skončí.
Komentáře (0)