Po stopách stínů
ve tmě oči kočičí
do noci svítí
tajemství hrobů
mrtví z nich vstávají
krajinou bloudí
odříkej modlitbu
odveď je do světla
ukonči trápení duší
Amen
amen.z.
06.11.2020 22:47:55 | zdenka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?