Anotace: literární
Za ošklivé hrubky
dej na špalek hlavu
za úsvitu ji setnu
a bude to v právu
v komentářích zesměšním tě
zas a znova
jsem Mistrem psaného
i nepsaného slova
až ráno probudíš se
byl to jen zlý sen ?
přistup k oknu
a vyhlédni ven
stojí tam muž
v červené kápi
v ruce třímá meč
je pravý
Za úsvitu
popravím tě
krásná ST :-))
17.12.2020 04:12:59 | Iva Husárková
ahoj Ivo, už jsem tě tu dlouho neviděla
17.12.2020 16:33:03 | rybka
ahoj Rybičko moc ráda Tě čtu udělala jsi mi radost jak jsi se do toho obula objímám Tě ať máš pohodový den :-))
18.12.2020 03:50:33 | Iva Husárková