Trpký sen
Okvětní plátek růže na zem padá,
mráz vlásečnice vštípil na hladiny tisíce vod.
Trpký osud bolest vkládá
do živůtku mladého vojáka.
Schoulená pýcha v koutě svázána,
pláče a žadoní o milost.
Tentokrát růženec nespasí tě.
Voják už utrpěl dost.
Deset střel a jedenáct šrámů
za pouhý jeden den.
Dívenka už ani neví,
zda nebyl to jen sen.
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: Fialový metal, Marten, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)