Anotace: jen pro silné povahy!!
USA, 2017 -
Vlákal studenta
do domu,
tam ho rozřezal.
Video s vraždou
zveřejnil na internetu
Druhá sloka
ČR, 2022 -
Vlákal seniorku
do supermarketu
na slevy.
ale tam ji porazila
Fialova drahota.
Video
zveřejnil na internetu.
A ty jim MUziko
k tomu hraj.
:-))))))
Vlákal sám sebe ... tam kam chtěl.
(Sakra, já již nechci být fialovej.)
24.05.2022 10:48:33 | Fialový metal