Až na útesu budeš stát
a do foťáku se usmívat
bude to úsměv poslední
vítězné véčko bude patřit jí
té, co za tebou stojí
a ze skály tě shodí
jmenuje se Nenávist
tak další, prosím !
Ještě že jsem jištěný bezmeznou láskou andělských křídel tvého úsměvu ;-)
21.09.2022 15:57:56 | Slav Milo
HOUPY HOU
Ve vlnách se houpu ...
Na ploutvičce jednoho z tisíců žraloků.
Ať se Ti daří Rybičko.
21.09.2022 13:59:19 | Fialový metal