Vrána s kostlivcem
na zdi hřbitova
kamenná růže
na hrobě voní
náhrobní deska
se pomalu posouvá
na dně mrtvola zuby cení
utíkej utíkej
svátek mrtvých je dnes
zůstaneš mezi živými
či s neživým půjdeš v ples ?
Jen bych navrhl místo vrány raději havrana, je typičtější jako zimní pták než vrána. :-)
31.10.2022 10:27:56 | Lighter