Když lampy začnou pohasínat
a venku se stmívá
stíny ožívají
noční běs se chystá
pomalu blíží se k domům
před práh
a do všech rohů
svěcenou sůl sypej
a pak potichu
potichu dýchej
modli se k Bohu
vzývej Ježíše Krista
pekelný démon se chystá
posednout tvé tělo
zničit tvoji duši
cizím jazykem spílá
vymítání ruší
kříže dolů visí
zápach síry sílí
mrazivý dech kněze
démon zlostně kvílí
už řekl svoje jméno
už opouští tělo
opakuj si se mnou
ve jménu Otce i Syna i Ducha svatého
No nechal bych se chvilku posednout démonem a pak bych teprv přešel na stranu dobra. Není od věci ochutnat od všeho...
13.12.2022 08:57:51 | Jan Kacíř