Holčičky na hřišti
s čímpak si hrajou ?
mají tam panenku
panenku malou
není to panenka
je to miminko
nemá už očička
a prstíčků málo
zabij ty holčičky
jsou to zrůdy
a pak
nezapomeň umýt si ruce
PŘED VEČEŘÍ
Roztomile brutální...
16.04.2023 19:51:18 | Jan Kacíř
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?