Když noční můra křídly zašustí
víčka ztěžknou
půlnoc odbíjí
ticho a tma v pokoji
ale v té tmě cosi je
nezavírej oči, nejsi sám
malá šedá postava
k tvému loži se blíží
a ty hrůzou nedýcháš
tělo strachem zkamenělo
tři dlouhé prsty dotknou se tváře
pak jasné dlouhé světlo
milosrdné bezvědomí
než na palubě ufo
začnou zkoumat tvé tělo
hrůzná noc začíná
na začátku jsme myslel, že zloděj, pak jsem si představil postavu z filmu vřískot...a nakonec Ufo...to jsem nečekal:-)
22.09.2023 20:14:42 | o3_gambit
Spoléháme rybko na tebe,
možná, že osud celého lidstva,
zavislý je na tvém těle
a infu, co ufo tvou pitvou získá:)
Děkujeme!:-*
22.09.2023 18:03:07 | Žluťák
myslím, že ta báseň je o tobě, hodně štěstí
22.09.2023 18:17:10 | rybka
Tak to je lidstvo v prd.li:)
22.09.2023 18:36:19 | Žluťák