Anotace: první část
Za zamčenými dveřmi
někdo spí
klíčovou dírku
ty dveře nemají
za zamčenými dveřmi
někdo bdí
jen tenký hlas za zdí
můžeš slyšet
tři prsty na zdi
své vězení zkoumá
už víš, kdo tam je
?
Líbí se mi to... předpokládám, že to bude Locika. Ta totiž byla uvězněná ve věži a bez dveří:-)
18.10.2023 08:32:38 | o3_gambit
není to ona, Locika nemá tři prsty
18.10.2023 11:44:22 | rybka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?