Anotace: 2.část
Za zamčenými dveřmi
na tajném místě v poušti
někoho střeží
ten někdo je poslední
z těch, co přežili
víš co ? víš kde ?
jistě máš správnou odpověď . . .
pěkná:-)
19.10.2023 07:20:21 | o3_gambit
a prázdnou dlaň své čisté pokory... ***:-D*
19.10.2023 01:04:53 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?