K Pohřební Aleji blíží se Halloween
radostný rej tam vládne
úžasný strach, hororový splín
co dělají Addamsovi ?
autor rybka vám to poví !
Morticia trhá křídla netopýrům
Gomez učí Pugslyho, jak vyrábět síru
Wednesday šije zombie panenku
Fester na hřbitově hledá milenku
a co dělá ruka ?
do rytmu si ťuká
pochod Noc oživlých mrtvol !