Zrcadlo bez odrazu
tam ve tmě něco je
je to tvůj strach
natáhni ruku
dotkni se nicoty
než přijde konec
a pak
už nebudeš
už nebude nic
jenom tma
Drákula z rakve ti posílá
své vřelé polibky,
prý velké štěstí máš,
saje lidi... ne rybky:)
15.12.2023 00:26:58 | Žluťák