Je tam šero
ptáci nezpívají
je tam chladno
pod kobercem břečťanu
těla leží
již hostí brouky a červy
tlejí
pod peřinkou hlíny
svět je tichý
jiný
něco se tam hýbe
něco ještě žije
OKO
tvoje
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?