Matná okna
bez záclon
večer se tam nesvítí
kromě starých duší
už nikdo tam nebydlí
po střepech půjdeš
na noční výpravě
v domě
snad zaslechneš
tichá slova
z minulých životů
půjdou ti za zády
duchové
neviditelní
démoni
v zápachu síry
vrátíš se živý ?