Nad Býčí skálou světlo plane
ženské hlasy tam křičí
chceš utnout ruce, hlavu ?
vem radši do zaječích !
S baterkou mezi hroby
asi brzy zhasnu
kolem mě zástupy duší
na hřbitově bláznů
Ziplinem nad českou krajinou
teď je mi trochu ouzko
zasekla jsem se a visím
nad hradem Houskou !