Nevěsta

Nevěsta

 

        Ve výkladní skříni

        krásná nevěsta stojí

        dívá se na všechny

        co kolem chodí

        ale ona se přece nedívá

        vždyť je to panna neživá

        ale ty oči

        ale ty rty

        a co ta vůně růží ?

        snad jen šaty voní

        to se ti něco zdá

        pojď a nemluv už o ní

        ne

        počkej

        kamenem rozbiju sklo

        koukej

        ona je živá

        teď mrkla

        vždyť ona dýchá !

 

 

      

        

 

Autor rybka, 05.09.2024
Přečteno 34x
Tipy 8
Poslední tipující: danaska, Jiří I.Zahradník, jort1, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Super...bude to mít pokračování? Zajímalo by mě, co bylo dál.

14.09.2024 20:41:30 | Jiří I.Zahradník

líbí

nebude, nic mě nenapadá

14.09.2024 21:20:38 | rybka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí