Na dveřích k ř í ž e
obrácené
hlavou dolů
Satan se šklebí
ve tři ráno
směje se
vysmívá
svaté trojici
neboj se
nekouše
jen si chce hrát
s tvou duší
mezi druhou a třetí
nechoď spát
zapal pentagram v kruhu
budeš se bát
až třikrát zaklepe
až zasmrdí sírou
nekřižuj se
nemá to rád
ve městě duchů
ve kterém domě
už čeká
na tebe
obrácený kříž - ve Vatikánu taky
a neznamená víc - než nástroj mučení
těch uctívačů bible, co zamlžují zraky
duším, které se odklánění nitra učení
18.09.2024 09:39:17 | šuměnka