Ve stínu noci
dáma tajemná
odchází
za sebou
mrtvého zanechá
pomstila se mužům
za to
co provádějí na ženách
nikdo jí neodolá
příští obětí
budeš TY
třeba Ti nějaký muž někdy pomůže...
21.09.2024 00:23:22 | agent
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?