V mlze
dlouze
tiché volání
volání o pomoc
z lesa
nikdo neslyší
nechce
všichni bojí se
bílá tma
stíny
krev na zemi
na stromech
bílé tělo
bílá těla
ženu
dítě
mužská mysl
zahubila
v mlze
Nechoď v mlze do lesa
...............................