Anotace: v lese Svíb u H.Králové
Les
bez slunce
stromy
bez ptáků
tisíce očí
na tebe hledí
ržání mrtvých koní
sténání vojáků
za každým stromem
hrob
na každém kroku
kříž
někdo tu šeptá
Was machen sie hier ?
neruš ty duše
potichu odejdi
odkud jsi přišel
vrať se do života