Anotace: Perly co z lidí padají po pár skleničkách..... :D Nejsem tedy autor, jen jsem to dala dohromady. Díku dík všem zúčastněným!
Polknu zlou myšlenku
abych
Vyhověl zákonu vztahu
nicméně
Prošlou žízeň neuhasíš
ale
Když se mají divit, musí se lhát
protože
To je pánskej život
říkám
Bez bázně a hany
že
Jsi objektivně krásná
tak a
To si taky napiš!