Anotace: Jsem Po, Li-po.
Čajovna
Na cestě po Šanghaji
rozlehlostí světa poděšen
zamířil jsem do čajovny
mistra Wonga
vůní čajových lístků přiváben
tučňákovi jenž
přání mé vyslechnouti přišel
sdělil jsem vše podstatné
půllitr piva prosím
nalejte mi do mého šálku s čajem
protřepat-nemíchat