Brutální vražda
Anotace: jsem nebezpečný psychopat
Prvně ho odchytit
polapit do pasti
rozpůlit rozčvrtit
pocit slasti
Zbavit ho života
dokud se hýbe
konečně zdechne
tahleta svině
Teď to příjde
a ty zemřeš
Varování pro všechny komáry
"DO POKOJE MI NELEZ!"
Přečteno 644x
Tipy 4
Poslední tipující: Avola, Amonasr
Komentáře (1)
Komentujících (1)