pŘeDsEvZeTí
PŘEDSEVZETÍ
Je to pokaždé stejné už mnoho let
kdy poslední den v roce
já si říkám,
dnes to bude naposled!
Jak snadné včera o tom bylo mluvit-
dnes je to horší,
dnes se musí plnit.
Kolik slabostí jsem včera měl,
kolik neduhů,
dnes jsem o moc silnější,
už takový nebudu.
Sebekázeň a tvrdost,to je má cesta
ano
to jsou ta správná slova,
ta revoluční hesla.
Avšak mnoho je těch,kteří třetí den pláčou
a říkají
nám dochází dech,
ale to není případ můj,
já jsem ta skála,
já jsem schopen postavit se lvům.
Po třiceti dnech jsem přišel na to,
že technicky vzato
nemám sílu pokračovat
v započatém dílu.
S předsevzetí nezůstalo nic,
ale až na jedno -
příští rok tomu dám
mnohem VÍC :-).
Přečteno 561x
Tipy 14
Poslední tipující: AndreaM, JSJ, Iva Husárková, Jin&Jang, Fany, Malá mořská víla, bogen, zelená víla, Frr, VEDz RVAHEs, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)