Anotace: ..tak se stane...
ve sklepě rozkvetou
poupata šedivejch růží
až pisklaví komárci-upírci
na ně nakapou
přebytečné krůpěje krve
z bělostných šíjí domovnic
a
na půdě se už třesou strachy
uvízlí faustíci-diletantíci
co prolítli stropem
a vejš se už bojí
že nebudou vědět
kudy kam...