Anotace: a všude samá tráva. (Slovní hříšky...)
Ty jsi zvláštní
všechny dusíš básní
ty a já jsme krásní
ne jsi jen ty
a ja v dáli
oddáš se mi jako králi?
04.09.2018 23:52:16 | Willard
...zamyslím se ještě nad tím.
A dřív, než se v tom trochu ztratím,
počkej ve svém stádu stád,
snad stihnu si pak taky zjistit..
kde postává Tvůj majestát! :)
05.09.2018 06:17:07 | ARTeFakty X. Múzy
Předem dík za Típky, i za nejapné ftípky.
Bez komentáře... :)
04.09.2018 17:48:16 | ARTeFakty X. Múzy