a TAM TO někdy přichází...

a TAM TO někdy přichází...

Anotace: Do hajzlu... nejen Múzy!

Na to bych se nezmohla,
Trochu jsem si pomohla...

WC - kanál - hoboj.
Už to jede, už to
Jede... jojoj!

Slovy jednoho klasika:

Já na tom dělám!
Já na tom makám!
Už třetí den...

A ono to ne a ne a ne...

Já na tom dělám!
Já na tom makám!
Už celý týden sedím...

Ono to ne a ne a ne...

A se psem chodím...

Je to na...

WC - kanál - hoboj
To pude, neboj!

Jo!

...to se mě netýká.
Tahle krádež slova mistra
Básníka...

Přátelé psaného, čitelného,
Nepsaného, tištěného...
...KRÁSNÝ ZÁŽITEK!

A stejně, jsme jen ho..o,
Stádo, Dobytek!

Jen pište zas,
Jsem jedna z vás!!!

:) :)) :)))

P.S. Promiň, Marku Ebene.
Asi jsem Ti to hezké trošku pohnojila.
Nebylo zbytí. I po hnoji lépe roste kvítí.

Autor ARTeFakty X. Múzy, 07.09.2018
Přečteno 588x
Tipy 8
Poslední tipující: jondys, Amonasr, Jort, Frr, Akyš, Dreamy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Nakrm své stádo stád, jen ať nemá krutý hlad! :)

07.09.2018 08:06:26 | ARTeFakty X. Múzy

líbí

Jdu makat, dobytek chce žrát:-)

07.09.2018 08:04:50 | Akyš

líbí

Já taky!!! Bé bé, Bú bú...
Nebudeme držet huBú!
Mé drahé stádo, mám
Tě rádo ;)

07.09.2018 07:37:59 | ARTeFakty X. Múzy

líbí

Já se bavila... :))

07.09.2018 07:25:06 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel