MADE IN THAILAND
Ach ty Thajky!
(Spát) nedají mi.
Dobré fajky prodají mi?
Možná, že jsou holky v akci,
Určitě ne zadarmo.
Než dokončíš tu svou štaci,
Už se chystaj k další práci...
A že nemáš žádnou šanci?
Koho to jen napadlo!?
No, neříká se jim nadarmo
Kněžky lásky.
Ty jdou jenom za LOVE.
A někdy újdou, kousek...
I pěšky.
To je, páni, úlovek!
To pak šlapou.
Jó, to jó.
Ach ty Thajky...
Nedaly mi.
Jen to, co mi zabalily...
Čínské nudle, levné hadry...
Na nohách jen skromné žabky,
Originál od Vietnamky.
Prostě suvenýry jak se patří.
To jsou mi věci!
Mý věci..
...asijské kvality.
Tak jeďte taky, i když
No, nestálo to...
Prostě mi to nestálo
Ani za mák.
Mojí milí turisti.
Češi, Slováci bratři.
Tady vám to holky jistí
Než bys řekl raz - dva - tři.
Pokud se vám právě o tom
Nezdálo, či nesní...
Třeba jen ve vlastní mysli.
;)
Přečteno 447x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
Komentáře (4)
Komentujících (2)