Taky jen člověk..
Anotace: Básník. I kritik?
V invenci vlastních slov
Se občas ztrácí
A sem tam už
Ani nenachází...
Tak hledá
Svou potenci.
...i to je básník.
A kritik?
Kdo jsi... Ty, kritiku!?
Všechno víš, všechno znáš.
Jsi bez poskvrnky na triku.
Ukaž mi svou pravou
Tvář..
Ty jedno zvíře.
Už neskrývej se ve své díře.
Přede mnou se schováváš.
Kritiku, jsi to Ty?
Tak se ukaž...
A pak se budem spolu
Bavit. O všem?
No jistě, ovšem.
Jako rovný s rovným...
I když...
Až odhalíš své pohlaví
A skutečný věk...
Já, poetka věčně mladá
Tě stejně ve všem
nedohoním.
Možná jen
Pochválím.
Na to mám...
Licenci
:)
Přečteno 498x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Amonasr, Frr, Nevratný obal, Fany
Komentáře (6)
Komentujících (3)