Je to síla! Když fakt moc chtěla, nebýt tak umělá...
Anotace: Hmota těla dokonalá, ale bezduchá. ...trochu jako ...básnička o ničem. :)
Když je o ničem,
Byť se tváří, že je svá, zvenku pěkná.
Dokonale. Chce se líbit.
Neskonale. Neublížit...
Trochu fádní a nudná.
Asi jak ta e-cigareta...
Bez zápachu, bez kouře...
Bez chuti, bez dýmu.
Požitek bez rýmu.
Gumová Anče bez chtíče,
Sterilní dáma na Adama,
Nechá si líbit, do sebe rýpat.
Nemůže urazit, a ani hýbat.
Snobka nad věcí. Načančaná.
Do skříně po sezóně odkládaná.
Ať nemá potíž...
Ona totiž nechce být nikdy vdaná.
Zklamaná a rozhádaná.
I za dvacet let to bude stejně panna.
Jen z ní setřít prach vlhkým hadříkem
a můžeš zas jen tak... jak v posilovně,
Dokud aspoň Ty hoříš, na ní makat.
Je to trochu divné..
Asi tak jako
V gravitaci padat bez tíže,
Nebo levitovat
A přitom být při zemi,
co nejníže.
Básnička o ničem.
Je to prostě síla...
Síla prostá ducha.
Přečteno 504x
Tipy 4
Poslední tipující: jondys, Amonasr, Frr, Iva Husárková
Komentáře (0)