Óda na mladost.
Anotace: ...tak na zdraví a na radost! I na zralost.. ;)
Ó, bože můj
Jen při mě stůj.
Do mě hučíš po kalinách,
V hlavě šumí v kocovinách.
Na mně tkví Tvých ctností květ,
Ve mně Ráj to naposled.
A to je ta krása ze mě...
Nebe rajské, domov můj?
Jsem Tvůj Anděl,
Bože můj...
:)
Přečteno 716x
Tipy 6
Poslední tipující: Nevratný obal, Amonasr, Akyš, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (2)