V průhledné krychli
muž na vozíku sedí
rukou poddaným kyne
strnule hledí
a kolem něj
se snášejí
první kovidové vločky
netřes tím těžítkem !
Každý si žijeme ve své infekční bublině, ale někteří si pořídili už i modernější Krychle...:-D
29.11.2021 11:50:46 | Lighter