Jehličnan nezdobím
a dárky nekupuju
proklínám Vánoce
Ježíšku neděkuju
svátky všech pokrytců
děkuju nechci
ale nějakej dárek
pro mě
ten chci !!!
Jsem ještě divnější než ty! Nechci ani žádný dárek, ale koupím si ho sám...:-D
17.12.2021 11:25:04 | Lighter