Papírový ptáček origami rozevřel křídla
a odletěl.
Do prdele.
Byl složený z toaletního papíru.
Ještě že ne z ostnatého drátu ;-)
16.01.2022 18:28:34 | Slav Milo
TřívrSTví ..to zvládne:)). Důvěřuj síle papíru **:))
15.01.2022 22:48:32 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?