Marie, s tebou je kříž
Marie, lásky se nenajíš
než lásky šálivé náruč
lepší je plná spíž
motýlům lásky utrhám křídla
pak v KFC dám si smažená křídla !
Pomodli se rybičko*
za mě aspoň maličko
že jsem jenom z lásky živa
neboj se však o má kila.
Jsem prý řádně obalená
a já za tvou starost o mě
přimlouvám se za ta křídla
....za motýli!!!! :D
Pošli klidně adresu
ty z KFC přinesu.
Každý jiným holduje
horor mord a humor scifi
to je něco pro TEBE.
To se zase tobě líbí. :))
Za okénko ti děkujiiii
pobavila jsi mě.
06.02.2022 09:03:09 | jenommarie