Na konci
posmrtného života
budeš litovat jen toho,
co jsi nezažil.
To měl vytetováno
na přiroZENí
uvedla poškozená.
a určitě
to pravda
bude
jelikož mi to
vyprávěl
sám - komisař ing.Milouš Krysař DiS.
z Rokycan
jehož švagr má
na zadeli
vytetováno - Ježíš Halík Duka.
A chlapi z hopody mu
proto říkají Jééé HáááDéčko
A ty jim MUziko
k tomu hraj.