Pod postelí
křičí bažant
ráno
nevylil jsi
nočník
kámo
!
Tohle není vůbec moderní. To je postmoderní...:-D
11.08.2022 11:39:11 | Lighter
Na mě to působí premoderně.
10.08.2022 14:45:06 | LaMBDA
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?