Duše by chtěla letět
tělo se sotva plouží
padesátiletá slečna
po velké lásce touží
jdu do ledničky
zajíst ten žal
To aby se jeden/jedna v jednu po půl noci smál,
hlavně, že jsme ještě živé/živí - nádech/výdech - jde se dál
08.10.2022 01:14:37 | Romana Šamanka Ladyloba