Mých hýždí drží se koala
proč ?
aby nespadla
Nevidím nic absurdního. A je to poezie, když se to nerýmuje? :-) Co tak použít "koala---nehapala"? Ale nejsem básník, ani kritik.
25.12.2022 16:53:15 | Lighter
v cos doufala?
25.12.2022 11:17:27 | OpilyJohn
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?