Copak Kristus na kříži
pod bederní rouškou skrývá
zvědavý kněz v kostele se dívá
vidí a je tichý jak pěna
Ježíš nebyl muž
Ježíš byla žena !
Na ptáky jsme krátký.
A basta.
Jsi si rybko pohrála.
A on by TI jistě řekl
jsem tím kým chceš abych byl.
Jsem tu pro všechny.
14.01.2023 15:05:03 | jenommarie
...taky-patrně s Tebou a taky s Jungem cítím, že Bohem i pravým Prorokem by měla býti žena***
14.01.2023 02:10:27 | Frr