Z plakátu, z reklamy
na mě zírá
pěkný muž ve znamení Štíra
bílé vlasy a vous
připomíná Masaryka
nu, milý Pavle máš můj hlas
do flanelu obléknu se zas !
Co taky jiného, když jiný výběr není
však neobleču se do flanelu ani do plyše.
Jeden hlas vážně asi moc nezmění
přesto bych nikdy nevolila Babiše.;)
17.01.2023 14:40:18 | jenommarie