Jedním srdcem směju se
druhým srdcem pláču
z promáčených kapesníků
pak ušiju slunečník
a rozbalím sváču
já mám něco k jídlu ?
radostí skáču !
Ach teď zase.. co k pití?
A kapesník žádný.
Nic mi ale nevadí
všechno povím básní.
19.03.2023 09:33:02 | jenommarie