Anotace: K pobavení, i s ponaučením ;) POZOR, POZOR: "Trošičku" ztřeštěné ;)
Otevírám Tebe,
vytahuji sebe,
zhasínám peřinou,
omdlévám jen s Tebou...
Slaaast...
HOŘÍ !!!
peřina...
já zapomněl, miláčku,
na proklatou svíčičku!
Hned to uhasím,
vlastním nářadím...
Uuužžžžžž....
Au...
Umělecký dojem 5,9 , možná i 6,0 ale pozor!
Kulhá nám ta technická hodnota, neboť mezi dobrovolnými hasiči jsou i pyromani opakovaně a z radosti hašení požárů požáry zakládající...
16.04.2023 09:27:16 | lesan-3
Ooo děkuji velice :)
Tak to u mne, naštěstí neplatí, neb mám k plamenům opravdu veliký respekt :)
Osobní zkušenost s pálením bývalého vánočního stromku v krbu - naštěstí všechno přežilo ;) Od té doby jsme měli doma hasičák ;)
Ať se daří :)
16.04.2023 09:53:44 | Ondra