Anotace: .
Ž1: Ta rychlovarná konvice bzučí čím dál víc.
Ž2: Povídal včera Pepan, že slyšel ji až u lednic.
M1: Čemu se divíte? Mezi náma ─
M2: Je to už starší dáma.
Ž2: Chichich, Emdvojko už zase ten tvůj rým.
M1: Skákat mi do řeči, to není žádný šprým!
M2: Cha!
M1: Měl by sis zajít k mudře na duševní nemoci.
M2: Nemůžu za to, není mi pomoci.
Ž2: Chichichi, haha-chach!
M1: Ach!
Ž1: S tou konví by měl vážně někdo něco udělat.
Ž2: Pustím nám rádio. Bude nám pěkně hrát.
A pak se doma tváří vysíleně, jako by složily 100 metráků uhlí. Pěkně napsané.
20.04.2023 16:27:53 | Kan
To je dobrý.
20.04.2023 15:07:13 | mkinka