Závidím ptákům křídla
tu svobodu kamkoliv létat
až přijde tornádo
zůstane po nich pár pírek
do indiánské čelenky
Dobrý. Snad se schovají.
14.05.2023 17:44:06 | Koala
Krutý humor :D ;) Měj se fajně. milá rybko ;)
13.05.2023 00:17:45 | Ondra
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?