Jiřičky letem střemhlavým
oslavují život, jaro, teplo, slunce
já chci létat jako dron
nad cizími dvorky
lidem koukat do oken
zda milují se, uklízí či žerou
než dojde mi baterka
držte mi palce
vlastně ne
musím zpět na základnu
už nemám šťávu
Parádní :D , rybičko :)
Moc se mi to líbí :)
To já létám s dronem jen v ložnici rodičů - když tam nikdo není!!! Samozřejmě, protože dronopády jsou relativně časté - hlavně když se snažím změnit směr :D S letadlem mi to jde pohodě, ale dron - těžké...
Měj se kouzelně a hodně nabitých aku přeji ;)
21.05.2023 15:35:58 | Ondra