Anotace: s úlevou
V krabici staré našla jsem
obálku starou s nápisem
Kodak.
Naditá byla velmi,
jak břicho nažrané šelmy.
Copak
v ní asi zřím?
- Přemýšlím –
Bez valných obav ji otevřu
V momentě na obsah zanevřu
a řvu:
Fota!
Z tanečních, z maturitního plesu…
chvatně to prohlížím v děsu.
Bota
za botou se z minulosti dere.
Ach! Správně tušíte. Vzpomínání mě s…
Harampádí!
Kam s tím? – Však vím. – Na sirky zálibně zřím.
Škrt!
A z mého hloupého mládí k nebi se vznáší dým.
...hezký hrátky s minulostí...;-)no jo, lepší je ta cenzurovaná verze...
27.06.2023 15:49:08 | Marten
nojo, otázka jen zůstává, jak to zcenzurovat u ostatních... :D
27.06.2023 19:01:48 | annanymsová
Milá Aničko - super :D
Měj se kouzelně a ať je Ti stále lépe a lépe ;)
26.06.2023 21:58:19 | Ondra