Anotace: to je slast skoro
Děkuji ti praotče Čechu
že zapíchl jsi to na Řípu
že máme čistou pivní pípu
nemáme moře se žraloky
nebičovali jsme otroky
já jsem tak moc ráda
i když kazí to tornáda
na golfu nejsou krokodýli
ale vymírají motýli
co je ale nejhorší
to jsou ti naši ci....
indičtí migranti
jo...
25.07.2023 19:37:35 | stormeater
:D
To asi praotec nemohl tušit,
že v tomhle klimatu,
jak slimákům či filckám,
bude bez práce se jim dařit...
:?
25.07.2023 17:51:28 | Žluťák
Líbí se mi první část. "Být šťastný neznamená, že je vše perfektní. Znamená to, že ses rozhodl užívat si života i přes všechny jeho nedokonalosti."
25.07.2023 17:39:45 | Amarylka